Pages

dinsdag 30 september 2014

Lookbook – Stijlvol nazomeren


Mijn favoriete tuinmagazine Stijlvol Wonen heeft in de laatste ‘Indian Summer’ editie een mooie binnenkijker gepubliceerd: ‘Wonen in het groen’. De eigenaren van deze woning hebben het pand zes jaar geleden als een bouwval gekocht en het helemaal zelf verbouwd. De natuur vormde hun inspiratiebron.
De bijbehorende tuin is ook uitgebreid gefotografeerd maar een aantal foto's haalde het magazine niet. Deze foto’s kreeg ik onlangs binnen....ik vind ze prachtig! Ze brachten mij op het idee om daarvan een Lookbook te maken met het thema Nazomer. Want op het moment dat ik dit schrijf, staan bij mij de tuindeuren open, schijnt de zon volop, is het 20 graden en ziet het ernaar uit dat mijn nieuwe wintergarderobe voorlopig nog netjes op de hanger blijft hangen!
De meubels in de tuin zijn overigens afkomstig van Royal Design en de kussens en de plaids komen uit de collectie van Mart Kleppe. Echt stijlvol nazomeren zo; geniet er van!













Bron: LEEM Concepts, Stijlvol Wonen
Foto’s: Stijlvol Wonen

#stijlvolwonen #indiansummer #tuin #garden #royaldesign #martkleppe #inspiratie #lookbook #nazomer #genieten #love #nice

Geen opmerkingen:

Een reactie posten