Pages

vrijdag 2 oktober 2015

Prachtige houten beach villa in Perth, Australië!


Cottesloe Beach is één van de meest populaire zandstranden van West Australië en staat bekend om zijn ontspannen levensstijl. Al meer dan 100 jaar is dit de meest populaire vakantiebestemming voor de locals van Perth. De dorpse sfeer, het rijke maritieme erfgoed en de gouden stranden nodigen dan ook uit om deze plek verder te verkennen. Het is ook ‘the perfect spot’ om - tijdens een diner met lekkere verse vis - te genieten van de zonsondergang boven de Indische Oceaan. Daarbij trekt het vele surfers, body boarders en andere watersporters aan om de spectaculaire golven te bedwingen.

Dus wat houdt je tegen om hier een houten beach villa te kopen? Misschien alleen het ‘alligator park’ om de hoek….wild life blijft het natuurlijk wel!

Op de site van een grote vastgoedmakelaar vond ik deze prachtige woning. Hij staat model voor een aantal van deze villa’s, gelegen aan Cottesloe Drive, bijna direct aan het strand. Zowel de buiten- als de binnenkant spreken mij erg aan. De architectuur is simpel en strak en het interieur licht en rustig, met alleen wit, grijs, zwart en hout. Tijdloos....eigenlijk zoals een modern beach house ook zou moeten zijn. Enjoy the ride!

















Tekst: LEEM Wonen
Bron: Altereco Design
Foto's: Tara Pearce
Styling: Stephany Somebody 

#beach #house #villa #cottesloebeach #australia #realestate #vastgoed #makelaar #strand #vakantie #bestemming #perth #modern

Geen opmerkingen:

Een reactie posten