Pages

zaterdag 19 september 2015

Piet Boon lanceert keukencollectie; tailored to taste!


Begin deze maand werd de nieuwe keukenlijn van Piet Boon (en door Piet Boon zelf) gelanceerd tijdens de opening van de nieuwe showroom in Oostzaan
Vandaag was ik er, sprak ik met Dominique Borggreve van Marketing & PR en kreeg ik een exclusieve rondleiding! 




Met maar liefst zeven modellen, die alleen in Nederland verkrijgbaar zijn, geeft Piet Boon de keukenbranche op industrieel-sjieke wijze een vernieuwende 'boost'. 

Piet Boon’s favoriete plek in huis is de keuken; het is zoals hij zegt de plek waar je de dag begint maar ook eindigt.
Met in het achterhoofd het zo actieve leven van een ieder, ontwierp hij deze collectie met verschillende, belangrijke functies. Daarbij maakte hij, zoals we Piet Boon kennen, veel gebruik van natuurlijke kleuren en –materialen, zoals natuursteen, marmer, hout, koper en staal. 




Van stoere, karakteristieke modellen tot ultiem minimalistisch. Zo vertegenwoordigen zij de keukens van over de hele wereld. De 'Minimal' past goed op een klein oppervlakte, waarmee je bijvoorbeeld in een stad als New York te maken hebt. En zo past de 'Brutal' weer heel goed bij het strandleven op een eiland als Bonaire. 




Eerlijk gezegd smaakt dit toch naar meer....ik kan eigenlijk niet wachten op de Piet Boon badkamerlijn - tailored to relax! Maar ik loop op de zaken vooruit.
"Volgend jaar brengen we een eigen geurlijn uit en er is een nieuw boek in de maak". Wat een goed nieuws! Maar goed, first things first, eerst maar eens zien hoe het de keukens zal vergaan....  


Ben je naar aanleiding van deze beelden ook benieuwd geworden naar deze prachtige keukens en hun functionaliteiten? Breng dan een bezoek aan de showroom in Oostzaan. 
Er staan maar liefst zeventien opstellingen voor je klaar! Geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Maandag alleen op afspraak. 

Of je klikt even op dit mooie filmpje:



Tekst: LEEM Concepts
Bron: Piet Boon, Residence
Foto's: LEEM Concepts, C-More Interieuradvies Blog

#pietboon #kitchen #keukens #marmer #stoer #stijlvol #koken #oostzaan #showroom #interieur #wonen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten