Pages

zondag 20 september 2015

Lookbook Broste Copenhagen – een bron van inspiratie!


Broste Copenhagen doet meer dan alleen interieurvormgeving. Zij staan voor een manier van leven die zij graag delen met de wereld om ons heen. Daarom maken zij een breed scala aan producten voor hun klanten, en niet slechts een paar.

Sinds 1955 is Broste Copenhagen één van de meest toonaangevende interieurmerken van Kopenhagen. De noorderlingen hebben een lange traditie van reizen over de hele wereld, waar zij naast inspiratie ook altijd mooie materialen hebben opgeduikeld.
De filosofie is, om de oorspronkelijke sfeer van deze materialen - en het karakter daarvan - intact te houden en een balans te vinden tussen deze tradities en de trends van dit moment.
Daarbij streeft Broste Copenhagen hoge kwaliteit na en herken je de ‘Nordic’ handtekening in al hun ontwerpen.

LEEM Concepts blijft bewust weg van de ‘hype’ ten aanzien van het Nordic Living. Ik houd mij liever bezig met het tijdloze Scandinavisch design, dat al jaren de top van de interieurbranche inspireert.
Deze nieuwe collectie van onder meer kaarsen, lantaarns, textiel en tafeldecoratie is dan ook echt een bron van inspiratie! Na mijn heerlijke luchtige, transparante, less-is-more-zomerinterieur, krijg ik nu enorm veel zin om weer eens wat accessoires toe te voegen. En met deze beelden kan ik dan echt wel uit de voeten! Wat jij?























Tekst: LEEM Concepts
Bron en foto’s: Broste Copenhagen


#brostecopenhagen #kopenhagen #interieur #accessoires #interior #inspiration #nordicliving #nordic #design #trends #collectie #herfst #autumn #fallcollection

Geen opmerkingen:

Een reactie posten