Pages

zondag 13 september 2015

Binnen- en buitenkijken in Hotel Palais Namaskar in Marrakech



Sinds de opening in 2012 is dit adembenemende hotel al bekroond met vele prestigieuze prijzen, waaronder ‘Beste Hotel van Afrika’ en ‘Best Luxe Fitness Spa van Afrika’.
Je begrijpt dat ik je meeneem naar niet zo maar een hotel….het is Duizend-en-één- nacht in het kwadraat….een sprookje!





Onder de gewelven van het Atlas-gebergte en de mysterieuze Djebilet Heuvels, ligt Palais Namaskar aan een uitgestrekt en majestueus panorama. Ontworpen en bedoeld om alle zintuigen te prikkelen en tegelijkertijd om de ultieme ontspanning te vinden. Het zwoele gezoem van de woestijn en de indringende Moorse architectuur met de kalme, tijdloze interieurs gaan je helpen uit je ‘gewone wereld’ te stappen.




De paleizen, de villa’s, de suites en de hotelkamers bevinden zich langs de dromerige waterwegen in het resort. Elke kamer is bedoeld als toevluchtsoord, omhuld door het weelderig groen van de inheemse planten en het azuurblauw van de vele zwembaden. De tuinen zijn ommuurd voor optimale privacy en wapperende gordijnen zorgen voor een beetje extra afzondering.





De interieurs zijn rustig en elegant en voorzien van openhaarden en de stijlvolle badkamers hebben outdoor dompelbaden. Palais Namaskar voorziet met al deze elementen uit de natuur voor een harmonieuze atmosfeer dat je doet verlangen naar een status van ‘final destination’!




Als Marrakech nog op je lijstje staat, zet deze bestemming er dan maar snel bij!
Een hele fijne tijd gewenst!




Bron en foto’s: Palais Namaskar

#palaisnamaskar #marrakech #hotel #afrika #africa #spa #luxe #exclusive #palace #atlasgebergte #duizendeneennacht

Geen opmerkingen:

Een reactie posten